Vitalbix Pure Lucerne+ 14 kg

Vitalbix Pure Lucerne+ is een pure luzerne van hoogwaardige kwaliteit met 3% lijnzaadolie, zonder melasse of andere toevoegingen. Het bevat zowel de grovere luzerne stengels als het fijnere voedingsrijke luzerne blad.

Vitalbix Pure Lucerne+ stimuleert het kauwen en de speekselproductie en ondersteunt een gezonde spijsvertering. Dankzij het stimuleren van de speekselproductie en de bufferende werking op de pH in de maag kan Vitalbix Pure Lucerne+ helpen om maagzweren te voorkomen.

 17,95

Vitalbix Pure Lucerne+ 14 kg

Category

Beschrijving

Vitalbix Pure Lucerne+ bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam en zijn onder andere belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven.

Rijk aan vezels – stimuleert de speekselproductie
Voor een gezonde spijsvertering
Goed opneembare eiwitten
Rijk aan aminozuren voor spieropbouw & spierbehoud
Met lijnzaadolie – stoft niet
Algemeen voeradvies

Gebruik Vitalbix Pure Lucerne+ voor extra vezels als aanvulling op Vitalbix Daily Complete. De vezelrijke structuur stimuleert het kauwen en de speekselproductie en optimaliseert de opname van voedingsstoffen uit Vitalbix Daily Complete. Vitalbix Pure Lucerne+ bevat een relatief hoog eiwitgehalte met hoogwaardige aminozuren die goed door het lichaam worden opgenomen. Deze aminozuren zijn essentieel voor vele processen in het lichaam en zijn onder andere belangrijk voor de opbouw en het behoud van spiermassa, een goede weerstand, een gezonde huid en sterke hoeven. Geef bij verteringsproblemen, zoals maagzweren, meerdere keren per dag een voerschep Vitalbix Pure Lucerne+ om de pH in de maag te stabiliseren. Vitalbix Pure Lucerne+ kan los worden gevoerd maar kan ook door het ruwoer (hooi/voordroog) worden gemengd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalbix Pure Lucerne+ 14 kg” te beoordelen