Vitalbix Daily Complete 14 kg)

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok vol essentiƫle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een fit & gezond paard!

 32,95

Vitalbix Daily Complete 14 kg)

Category

Beschrijving

Vitalbix Daily Complete is geschikt voor recreatie- en sportpaarden. Dankzij het lage zetmeel- (2,7%) en suikergehalte (3,0%) kan Vitalbix Daily Complete helpen om gezondheidsproblemen te voorkomen en is Vitalbix Daily Complete een verantwoorde keuze voor paarden met verteringsproblemen en stofwisselingsproblemen zoals maagzweren, dunne mest, koliek, insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, PPID, PSSM, HYPP en zomereczeem. Gebruik Vitalbix Daily Complete als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli voor extra energie. Vitalbix Daily Complete heeft een lage caloriewaarde en is geschikt voor paarden met (aanleg voor) overgewicht.

Uitgebalanceerd gehalte vitaminen & mineralen
Aminozuren voor spieropbouw & spierbehoud
Ondersteunt een gezonde darmflora
Omega vetzuren uit lijnzaad
Graanvrij & melassevrij
Laag in zetmeel & suiker (5,7%)
Algemeen voeradvies

Gebruik Vitalbix Daily Complete als complete aanvulling op het ruwvoer. Heeft je paard extra energie nodig voor arbeid? Vul Vitalbix Daily Complete dan aan met Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli of vervang geheel door Vitalbix Active+. Active+ bevat ook de Vitalbix Daily Complete vitaminen- en mineralenbrok (24%). Heeft je paard behoefte aan extra vezels of eiwitten? Voeg dan Vitalbix Pure Lucerne+ toe aan het rantsoen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitalbix Daily Complete 14 kg)” te beoordelen