Fibra Premium

Fibra Premium is een zeer hoogwaardig en natuurlijk voeder voor je paard en dus samengesteld uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen melasse en er is geen suiker aan toegevoegd.

Fibra Premium is erg structuurrijk, waardoor een paard flink moet kauwen en het prikkelt de darmen. Dit draagt bij aan een gezonder verteringsstelsel.

Het vult alle vitaminen, mineralen en spoorelementen aan welke jouw paard naast ruwvoer nodig heeft. Het is erg smakelijk en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony’s goed opgenomen.

 15,70

Fibra Premium

Category

Beschrijving

Samenstelling:

Fibra Premium is erg structuurrijk, door de luzerne, timothee en spelt. Hierdoor moet een paard flink kauwen en het prikkelt de darmen. Dit draagt bij aan een gezonder verteringsstelsel. Het is erg smakelijk en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony’s goed opgenomen.

De specifieke grondstoffen zijn speciaal gekozen op basis van geschiktheid voor jouw paard en de gehalten aan natuurlijke aanwezige vitaminen en mineralen. Door al deze eigenschappen komt het paard weer dichter bij zijn natuurlijke eetgedrag te staan en kan het vele voedingsgerelateerde ziekten en aandoeningen voorkomen.

Luzerne: Luzerne bevat een hoog gehalte natuurlijke vitaminen A, B, en E, biotine, mineralen, essentiële aminozuren en sporenelementen.
Timothee: zeer geschikt ruwvoer voor paarden vanwege het lage fructaangehalte en goede structuur.
Oergraan spelt: In tegenstelling tot haver, gerst en tarwe is spelt niet onderhevig geweest aan cultuurtechnische verbeteringen; het bevindt zich nog in de oervorm. Spelt is veel minder gevoelig voor ziekten.
Maisvlokken: Maïs bevat essentiële vetzuren en vitamine A en levert bovendien veel energie. De hittebehandeling die de maïs heeft ondergaan, maakt het zetmeel in de vlokken makkelijk afbreekbaar.
Wortelvlokken: Wortelvlokken bevatten veel natuurlijke pro-vitamine A (Beta-caroteen) die door paarden en pony’s omgezet kan worden in vitamine A.
Lijnzaadolie: Lijnzaadolie is een zeer hoogwaardige olie die veel essentiële vetzuren bevat. Deze vetzuren dragen onder meer bij aan een sterk zenuw- en bottenstelsel en een glanzende vacht.
Vitaminen- en mineralenkorrel: Vult de vitaminen en mineralen aan tot het benodigde hoeveelheid en zorgt voor de juiste balans tussen alle nutriënten.
Biotine: Biotine is belangrijk voor een goede vacht, huid en hoefkwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fibra Premium” te beoordelen